Putnički program

FIAT 500L POP STAR

FIAT-500L-POP-STARFIAT 500L POP STAR predstavlja najnoviji model u proizvodnom programu Fiat Chrysler Automobiles Srbija DOO. FIAT 500L poseduje sve osobine za dostizanje zvezdanih visina. Opremljen je najnovijim tehnološkim inovacijama sa impresivnom dinamikom. FIAT 500L kombinuje osobine malog SUV terenca i kompaktnost vozila za grad. Sve to je koncentrisano u jednom prostranom, praktičnom i komfornom   automobilu, a kranji rezultat doprinosi da se osećate opuštenije i zadovoljnije i pri dugačkim putovanjima.

opširnije


NOVA VOZILA IZ UVOZA

chryslerUkoliko se odlučite za kupovinu novih vozila iz uvoza, Zastava Istrabenz Lizing doo Vam omogućuje kupovinu putem finanisijskog lizinga sa fiksnom ratom u EUR-ima na period od 2-6 godina.

opširnije


POLOVNA VOZILA IZ UVOZA

opel-astra-mZastava Istrabenz Lizing doo je u mogućnosti da ponudi kupovinu polovnih vozila putem finansijskog lizinga. Veliki broj zaključenih ugovora o saradnji sa preduzećima iz oblasti prodaje polovnih vozila i jednostavna i brza procedura odobravanja lizinga za polovna vozila iz uvoza je ono što nas razlikuje od drugih lizing kompanija.

opširnije

-->